Новини от индустрията

Класификация и обхват на приложение на хартиени стикери

2021-05-31

Хартиен стикеркласификация И употребите са както следва:

1. Опаковъчна индустрия: етикети за марки, пощенски пратки, опаковки с писма, етикети за доставка на стоки, стикери за адреси на пликове и др.

2. Стоковата индустрия: ценастикери, Описание на продуктастикери, етикети на рафтове, баркодстикери, лекарствостикерии т.н.

3. Chemical industry: paint material labeling, gasoline engine oil product packaging labeling and various special solvent products labelingи т.н.

4. Електронна и електрическа промишленост: Има много трайни самозалепващи се етикети, залепени към различни електрически уреди. Тези етикети имат голяма единична площ и голям брой.

5. Етикети в логистичната индустрия: През последните години логистичната индустрия се заражда у нас. Съвременната логистика има нарастващо търсене на печат с променлива информациястикери, като етикети за съхранение и транспортиране, етикети за багаж и етикети за супермаркети.

6. Фармацевтични етикети: Самозалепващите се етикети се използват все повече във фармацевтични опаковки. С извънборсовите продажби на лекарства без рецепта, производителите на фармацевтични продукти и потребителите обръщат повече внимание на фармацевтичните опаковки.

7. Други индустрии: етикети за борба с фалшифицирането, етикети за криптиране,против кражбастикери.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept